Aperitiv cu sunca si cascaval


Un aperitiv cunoscut probabil cel mai des intalnit la nunti, l-am facut si eu anul acesta dar de sarbatori.

Avem nevoie de :

  • cascaval
  • sunca de Praga
  • unt

Fiind vorba de felii suprapuse va sfatuiesc sa cumparati cascaval si sunca de forme apropiate.
Se unge o felie de cascaval cu putin unt, untul are rol de „lipici” si apoi se aseaza deasupra o felie de sunca. Se repeta procedeul ultima felie fiind de cascaval. Se taie cu grija marginile si se pune o ora la rece asezand deasupra ceva greu sa se preseze putin.


Se taie cu un cutit bine ascutit forme dupa placul fiecaruia iar in mijloc se infige o scobitoare.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


12 comentarii la „Aperitiv cu sunca si cascaval”

  1. La multi ani cu multe bucurii, impliniri sufletesti si cat mai multe succese culinare!
    Arata super aperitivele tale; defapt intotdeauna simplitatea are frumusetea ei!

  2. Buna Amalia
    de cand am descoperit blogul tau meniul meu s-a mai diversificat.Retele tale sunt foarte bine prezentate si mai ales sustinute de imaginile aferente fiecarui pas in parte.Am o rugaminte la tine,in curand eu si sotul meu implinim un an de cand suntem impreuna.Am decis sa organizam o masa pt apropiati,as avea nevoie de cateva idei pt un meniu cu aperitiv si inca 2 feluri.Multumesc anticipat

  3. multumesc mult draga Amalia datorita tie pot sa gatesc romaneste !Sotul si copii sunt nerabdatori sa vina la masa pt ca masa e surpriza mai fur cate o reteta incaodata ati multumim mult foarte bine gatesti te pup

  4. Draga Anonim ma bucur ca-ti plac retetele de pe blogul meu. Tot ce e important e o familie fericita ! Multumesc pentru cuvintele frumoase, te imbratisez cu drag !.

Lasă un răspuns la asssw Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.