Cartofi frantuzesti

Ingrediente:

6 cartofi portiviti ca marime
5 oua
200 gr smantana.
100 gr unt
150 gr cas sau cascaval
Se fierb cartofii cu coaja , apoi se curata si se taie felii. Se fierb 4 oua si se taie felii. Se unge o tava adanca cu unt din belsug, se pune un strat de cartofi, oua, cas , sare
se repeta si ultimul start este de cartofi. Se mai pun cateva bucatele de unt. Se bate oul cu smantana  si se pune deasupra. Se lasa la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

 

Reteta publicata in Preparate cu legume. Etichete: .
loading...

4 comentarii la reteta Cartofi frantuzesti

  1. Ancuta

    Atata pot spune: am facut si au iesit uauuuu. (Eu nu puneam cascaval). Te pup

    Raspunde
  2. Amalia

    Chiar ca sunt foarte buni. Mie-mi plac cartofii in general asa ca reteta asta o repet destul de des :).

    Raspunde
  3. Valer

    ufffff ce mancare buna…. am facut mereu dar nu chiar dupa aceasta reteta si m-am gandit sa incerc…. o bunatate … si am pus 3 feluri de branza ….. cascaval razalit ceva branza de telemea dar nu e sarata nici dulce si este acea in ceara rosie "babybel" care imi place cum se topeste ….cu smantana batuta cu ou si pus la cuptor e super bine nu m-am gandit la asta; inainte puneam smantana doar in farfurie … si cred ca am pus prea mult unt caci s-a lasat un sos asa dar a iesit perfect :)

    Raspunde
  4. andreea

    amalia,cate straturi de cartofi ai pus?

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>