Rulada de pui cu cascaval este un preparat foarte gustos și usor. Se prepara destul de simplu iar ca ingrediente se folosesc doar cateva, nimic complicat, iar faptul ca se coace in cuptor o face accesibila atat copiilor cat si celor mai in varsta.
Etichetă: retete de aperitive
Saratele cu branza
Saratelele cu branza sunt un aperitiv sarat ce place tuturor, atat copiilor cat si adultilor. Sunt usor de preparat dar oarecum migaloase.
Crostini
Se prepară extrem de simplu și sunt un aperitiv excelent mai ales în zilele călduroase de vară când se întâmplă să te trezești cu invitați și bineînțeles e musai și de nevoie să încropești ceva de mâncare.
Coroniță cu cârnați
O reteta de aperitiv care o sa impresioneze invitatii in zilele de sarbatoare. Reteta este simpla si foarte practica.
Mini pizza pufoase
Cand e vorba de pizza nu conteaza ca afara sunt 35 de grade la umbra sau ca e seara tarziu, sau dimineata devreme, ai mei copii spun ” vrem! „. Probabil ca stiti si voi cum sta treaba asa ca sunt convinsa ca ma intelegeti cand va scriu ca ieri pe caldurile asta am aprins aragazul si nu oricum ci la maxim ca sa le fac tigrisorilor pizza. Retete de pizza sunt destule, cu blat crocant sau pufos, am si eu pe blog aici o multime, de data asta am vrut sa fac altceva, nu neaparat ca si forma cat si ca si consistenta. Copiii mei sunt inca destul de mici asa ca prefera blaturile pufoase, cele subtiri si crocante le dau bataie de cap dar stati linistiti ca nu le refuza :).
Salata de telina cu piept de pui
Super simpla si super buna, salata de telina cu piept de pui este o salata des intalnit pe mese de sarbatori sau la diferite evenimente. Telina rasa ii da un gust aparte, va recomand sa o incercati cu sigurnata o sa va placa
Salata "Pesti in iaz"
O reteta de salata aperitiv de origine rusa, aspectuoasa si foarte usor de realizat. Elementul principal in aceasta salata este pestele afumat si anume sprotul, el ii da un gust si un aspect deosebit
Salata de boeuf
Salata de boeuf este o mâncare populară în România , numită și „rusească” în Republica Moldova. Este adesea servită ca felul întâi în ocazii festive sau ca „entre”. Salata de boeuf cuprinde morcovi, mazăre, fasole verzi, cartofi, carne de vită cu toate fierte precum castraveți murați și, unde este nevoie, tăiate în cubulețe, fiind legate cu maioneza. Se ornează cu maioneză, măsline negre, mărar și gogoșari murați.