Pastrav la cuptor

Reteta universal valabila pentru mai multe tipuri de peste .

Imi place pastravul la cuptor pentru ca  este mai fraged, se face repede plus ca scap de mirosul de peste prajit in bucatarie.

Ingrediente ( 1 portie ):

  • 1 pastrav eviscerat
  • 2-3 felii de lamaie
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Spalam pestele bine si-l stergem cu un prosop de hartie. Il condimentam cu sare si piper si punem in interior feliile de lamaie.

Punem putin ulei intr-un vas termorezistent, asezam pestele si-l coacem 10 minute in cuptorul incins la 180grade C.

Eu il incerc cu o furculita, daca intra usor in peste inseamna ca este gata.

Servim cu legume, orez, mamaliguta.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.