Reteta universal valabila pentru mai multe tipuri de peste .
Imi place pastravul la cuptor pentru ca este mai fraged, se face repede plus ca scap de mirosul de peste prajit in bucatarie.
Ingrediente ( 1 portie ):
- 1 pastrav eviscerat
- 2-3 felii de lamaie
- sare
- piper
- putin ulei
Spalam pestele bine si-l stergem cu un prosop de hartie. Il condimentam cu sare si piper si punem in interior feliile de lamaie.
Punem putin ulei intr-un vas termorezistent, asezam pestele si-l coacem 10 minute in cuptorul incins la 180grade C.
Eu il incerc cu o furculita, daca intra usor in peste inseamna ca este gata.
Servim cu legume, orez, mamaliguta.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]