Muschiulet de porc cu vin si ardei

O reteta rapida ca vine 1 mai si incingem gratarele :).

Ingrediente ( 2 portii):

  • 1 muschiulet de porc ( 400g)
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia
  • 100 ml vin
  • sare, piper
  • 100 ml smantana 25% grasime

Taiem muschiuletul in doua si-l prajim in putin ulei de masline timp de 2-3 minute. Adaugam vinul acoperim cu un capac si-l lasam sa se faca la foc mic 15-20 minute. Il scoatem pe o farfurie si lasam sa stea la cald.



Intr-o tigaie punem uleiul ce-a ramas de la prajit si adaugam ardeiul si ceapa taiata felii. Acoperim cu un capac si lasam 5 minute sa se prajeasca inabusit la foc mic. Luam capacul , oprim focul si lasam sa se raceasca putin . Adaugam smantana si amestecam.

Servim .

Daca aveti timp puteti fierbe si putin orez sau cartofi .

2 comentarii la „Muschiulet de porc cu vin si ardei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.