Muschiulet de porc cu vin si ardei

O reteta rapida ca vine 1 mai si incingem gratarele :).

Ingrediente ( 2 portii):

  • 1 muschiulet de porc ( 400g)
  • 1 ceapa
  • 2 ardei kapia
  • 100 ml vin
  • sare, piper
  • 100 ml smantana 25% grasime

Taiem muschiuletul in doua si-l prajim in putin ulei de masline timp de 2-3 minute. Adaugam vinul acoperim cu un capac si-l lasam sa se faca la foc mic 15-20 minute. Il scoatem pe o farfurie si lasam sa stea la cald.



Intr-o tigaie punem uleiul ce-a ramas de la prajit si adaugam ardeiul si ceapa taiata felii. Acoperim cu un capac si lasam 5 minute sa se prajeasca inabusit la foc mic. Luam capacul , oprim focul si lasam sa se raceasca putin . Adaugam smantana si amestecam.

Servim .

Daca aveti timp puteti fierbe si putin orez sau cartofi .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Muschiulet de porc cu vin si ardei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.