Creier pane


Ingrediente:

  • aprox 500 gr de creier ( porc, vita) proaspat
  • faina , ou , pesmet
  • sare

Se pune apa la fiert cu putin otet si sare. Se fierbe creierul cateva minute,
se scoate cu grija, este foarte fragil. Se lasa sa se raceasca, prin racire se intareste si se poate taia felii mai usor, apoi se procedeaza ca la orice pane,
se da prin faina , ou, pesmet si apoi se prajeste in baie de ulei.
Scoatem pe hartie absorbanta ca sa scapam de surplusul de ulei.

Se serveste cu legume si felii de lamaie.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.