Reteta este din revista „Secretele bucatariei”
Am facut portie dubla la sos iar carne am folosit aprox 700 gr.
Am fiert si orez ca garnitura, este optional. Acest sos se poate servi si cu carne de pui la gratar.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Am facut aceasta macare delicioasa duminica,iar adevarul e ca iti incanta papilele gustative… Eu am folosit carne de curcan…Sotul meu si musafirii au fost incantati peste masura…Inca o data multumim…O zi frumoasa iti doresc.
As vrea sa incerc si eu reteta asta, dar nu stiu ce smantana as putea folosi sa nu se "taie" la fiert, chiar daca pun faina.
Mi-ai putea recomnda un anumit tip de smantana te rog? Ms
Marietutza poti folosi smantana mai grasa cu 25% grasime