Am avut un pui rotisat din care a mai ramas doar pieptul asa ca m-am gandit sa fac o salata.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 5-6 cartofi
- 1/2 ardei kapia sau gogosar
- 150g ciuperci
- 3 linguri porumb din conserva
- 4 linguri maioneza la care am adaugat 1 lingura smantana si un catel de usturoi tocat
Pieptul daca il aveti proaspat il prajiti la gratar apoi il taiati fasii. Cartofii ii fierbem ii curatam de coaja si apoi ii taiem cubulete. Ardeiul il taiem cubulete, ciupercile le taiem feliute si le calim in putin unt. Intre-un castron punem cartofii taiati, pieptul de pui, ardeiul, porumbul din conserva si ciupercile. Adaugam maioneza ( puteti inlocui cu un iaurt mai gras ) . Condimentam cu sare si piper si amestecam usor.
Servim ornata cu o feliuta de ardei.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Tocmai aveam in frigider un piept de pui rotisat si nu stiam ce sa fac cu el ca mi se parea cam fad sa-l servim asa simplu. Nici nu stii cat de bine m-ai nimerit cu reteta asta! :)
Andreea te cred pe cuvant :)) Pupici!
tre sa incerc si eu!
Valeuuu, ce pofta mi-ai facut!!!
luni am facut si eu o salata la fel,numai ca nu mi-a trecut prin cap sa pun porumb smantana si usturoi,buna idee!
alina:*
Tocmai mananc ceva asemanator :) Doar ca eu sunt mai lenesa si nu am taiat ingredientele atat de mici.