Rulouri de sunca cu branza si usturoi

Rulouri de sunca cu branza si usturoi (rulouri0)   imagine reteta

Reteta de mai jos e destul de cunoscuta insa varianta asta poate nu ati mai intalnit-o.

Ingrediente:

  • 300g sunca feliata ( eu am folosit sunca Praga)
  • 200g cascaval sau branza topita
  • 3 oua fierte tari
  • 2 catei usturoi
  • verdeata
  • maioneză

Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile le dam pe razatoare si le punem deoparte.
Intr-un castron punem branza si albusurile date pe razatoare, usturoiul zdrobit si 1 lingura verdeata tocata. Adaugam maioneza doar cat se se lege componenetele ( 3-4 linguri )
Punem cate o lingura de umplutura pe felia de sunca si rulam. Ungem marginile cu maioneza si le bagam in galbenusul ras.
Asezam pe un platou cu salata si servim.
Puteti inlocui maioneza cu smantana.
Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ru.

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: , .
loading...

15 comentarii la reteta Rulouri de sunca cu branza si usturoi

  1. Silvia

    Arata super! reteta asta plus salata in straturi sub forma de ananas o sa apara sigur pe meniul de Paste! pup :)

    Raspunde
  2. Deea

    Ce frumoase sunt rulourile. Trebuie sa le incerc si eu :)

    Raspunde
  3. Diana's yummy

    Foarte bine arata si sunt usor de facut. Reteta memorata :)

    Raspunde
  4. Daniela

    Buna, Amalia! Am incercat mai multe dintre retetele tale dar acum e prima oara cand las un comentariu. Rulourile acestea sunt pur si simplu delicioase, foarte rapide si de mare efect. Sper doar sa ma pot abtine pana ajunge prietenul meu acasa! :) Multumim pentru ideile minunate pe care ni le oferi. O zi buna!
    Daniela

    Raspunde
  5. Explora Cuisine

    Arata superb, plus ca orice contine usturoi e preferat :)

    Raspunde
  6. me and you

    ce frumos le ai aranjat! arata super delicios!!!!!!doua rulouri si pt mineeeee

    Raspunde
  7. GraphisAdv

    Mai convins si cu reteta asta, o fac saptamana asta!
    Multumesc de idee!
    Sa fii iubita!

    Raspunde
  8. Amalia

    Multumesc mult , va pup !

    Raspunde
  9. retete- ina

    arata foarte bine,totul bun pana la usturoi,nu stiu ce gust are alaturi de branza si ou,,,trebue incercat

    Raspunde
  10. Alina--Explora Cuisine

    Nu stiu daca tu esti la curent deja, dar dupa ce Laura Adamache a postat pe Facebook adresa unui ziar care publica retete de pe blogul ei, am intrat sa ma uit de curiozitate. Am vazut reteta aceasta de rulouri aici: http://www.informatia-zilei.ro/sm/wp-content/uploads/2011/04/SF-287-6.04.2011.pdf.

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc Alina , o sa le scriu imediat !

      Raspunde
  11. Ioana

    Delicioase ! Le-am pregatit de Revelion.

    Raspunde
  12. elissa

    mai mult decit superbe:))))le-am pregatit azi impreuna cu „bilutele”de la aperitivul cu brinza dulce (la care am folosit si nuca macinata si au fost extraordinare:))) ) ,pentru ziua socrului meu care se va tine miine si am avut placerea sa fie gustate de toata lumea inainte de a fi expuse ca sa zic asa pe masa,miine…in concluzie draga amalia…AU FOST BESTIALE!!!!i-am lasat masca pe toti(nici macar nu stiau ca eu stiu sa gatesc) …multumesc pentru retetele tale extraordinare…gatesc de foarte mult timp de pe pagina ta si sincera sa fiu e UNICA pe care o folosesc si sint de-a dreptul incintata de tot ceea ce faci tu aici…pupici si tine-o tot asa…nici nu stii ce mult ajutor le aduci unora (asa ca mine) :))))

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc mult Elissa , acum iau o mica pauza cu bebele dar o sa revin cat de curand, pana tunci sper sa incerci cat mai multe retete !

      Raspunde
  13. Diana

    Retata aceasta am pregatit-o si eu pentru ziua iubitului meu si a fost primul aperitiv care a trecut. E super ideea!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>