Torturi pentru diferite ocazii 2

Va prezint cateva torturi facute de mine pentru diferite ocazii. Sper sa va inspire :)

1.Tort cu blat de pandispan si crema de budinca cu frisca. Cu fructe muulte , bineinteles . Pentru un baietel dulce , pe nume Aris :).

2. Tort cu mousse de ciocolata alba si neagra. Decoratiile sunt din frisca si ciocolata.

3. Un alt tort cu fructe. Crema este diplomat , am impartit-o in doua, in jumatate am pus un compot de fructe tropicale, iar in cealalta jumatate 200 g capsuni taiate bucatele si cateva capsuni zdrobite pentru culoare.
O fotografie cu sectiunea .

4. Tort de ziua lui David, finutul meu drag si scump :). Blat de pandispan, crema de iaurt si frisca .

5. Tort diplomat cu fructe , blatul de la prajitura „ochi de elefant” crema diplomat cu fructe

6. Tort diplomat

 

7. Tort diplomat

8. Tort cu mousse de ciocolata 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


25 de comentarii la „Torturi pentru diferite ocazii 2”

  1. Diamond cu scrisul sa stii ca nu e usor dar eu am facut mult desen tehnic si am o mana „sigura” cum s-ar zice… se mai intampla sa nu-mi iasa cateodata :).

  2. Rodica chiar ma gandeam ca esti din Cluj :)), acum am vazut ca esti mult mai departe…ce sa zic , cu mult drag dar cred ca numai virtual :)). O saptamana frumoasa iti doresc !

  3. vrei sa mor aici de pofta :)…imi plac foarte mult torturile cu frisca si fructe…mai ales cu kiwi…hm…hai ca nu mai rezist…:)

    o saptamana faina sa ai

  4. vaaaaaaaaai ce minunatie de tort!!!superrrrrr!dar ce faci cu fructele de lucesc asa de frumos?pleaseeeee,explica si unei incepatoare ca mine..!thx…have a nice week,,!esti super experta..bravo tie!MARY

  5. James, Lissa sunteti draguti, multumesc pentru aprecieri … Anonim si eu sunt incepatoare daca te uiti atent am zgariat putin frisca cand am scris :). Fructele le dau cu o pensula inmuiata in gelatina ( poate o stii cea de la Dr. Oetker, este un pliculet albastru ce are pe el o felie de tarta cu fructe ). Daca te incumeti sa faci un tort te ajut cu mare placere, astept intrebari . O seara placuta!

  6. Buna Amalia,tortul 2 arata exceptional,esti o adevarata artista.
    In curand o sa pregatesc si eu un tort si as vrea sa stiu cum ai reusit sa faci trandafrii aceia minunati din frisca.
    Cred ca sunt mult mai usor de realizat decat cei din pasta de zahar sau lapte praf.
    Te rog din suflet sa-mi expolici.
    Mii de multumiri.

  7. Salut, iti dau un link al unei maestre in domeniul torturilor, este explicata tehnica realizarii trandafirilor din crema de unt dar se aplica si la cei din frisca
    http://lilysblog-lily.blogspot.com/2007/10/trandafiri-din-buttercream.html
    Eu bat frisca cu un intaritor sa fie tare… poate din prima nu iti iasa asa frumosi si eu am facut mai multe incercari dar cine stie, daca ai "mana buna" vei face cativa trandafiri frumosi :). Felicitari pentru blog !

  8. buna ,mia placut foarte mult blogul tau si te am adaugat in lista meade bloguri,adaoga ma si tu ,te rog mult , adresa blogului meu este htt://maryschic-momonica.blogspot.com/ ,multumesc

  9. toate arata exceptional, felicitari pt simtul artistic dar cele cu blat de pandispan nu merita munca. fara suparare.dar nu poti sa apari la o ocazie cu un tort cu blat de „paine”…

    depinde si carui public te adresezi. pt persoanele care nu stiu decat totrturile de cofetarie clasice,bineinteles ca torturile cu blat de pandispan sunt o minunatie.dar ca sa ti impresionezi niste invitati, e cam neplacut sa apari cu un blat plin de sirop…

    repet..conteaza f mult publicul. eu una nu m as chinui sa fac un tort ,si sa servesc „paine insiropata”

    1. Eu nu ma consider o bucatareasa deosebita si recunosc ca de multe ori cadn ma grabesc pandispanul imi este mai la indemana…sa stii ca am incercat si alte retete de blat, poate ai timp sa te uiti pe site si eventual sa-mi scrii ce parere ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.