Tort "pralina"

Intr-o dimineata am avut musafiri si am pregatit acest tort. Reteta este din „Secretele bucatariei” cu mici modificari. Mi-a atras atentia faptul ca are aroma de cafea si timpul de pregatire este doar 25 de minute.



Mie mi-a iesit mai inalt deoarece am folosit o cratita cu diametru de 22 cm, forma de tort pe care o am mi se parea prea mare.
Acum ce-am modificat/inlocuit;
– blatul l-am lasat la 100 grade, 15 minute si in loc de alune am pus nuca.
– pere am pus din compot
– la crema am inlocuit cafe frape ( nu am gasit) cu praf de capuccino cu esenta de rom, a iesit super, crema avea aroma de rom.

 

 

 

 





 

 

 

si sectiunea de rigoare…

  


Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Tort "pralina"”

  1. observ din poze ca blaturile nu ies chiar perfect…e din cauza cuptorului? pt ca eu am cuptor electric cu grade si ventilatie si ies simetric si rumenite numai bine. Rezultatu arata suuper. cred ca tuturor ne plac dulciurile cu multa crema. spor in bucatarie. sunteti cartea mea de bucate. multumesc

Dă-i un răspuns lui Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.