Tochitura cu ciupercute

O mancare buna si consistenta care se face foarte usor. Bineinteles cu carne de porc :).

Ingrediente;

  • 600g pulpa de porc
  • 400g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper

1.Carnea o spalam cu apa rece si o stergem cu un prospop de hartie apoi o taiem cubulete

Ciupercile le lasam intregi, le spalam si pe ele.

Ceapa o taiem solzisori adica felii subtiri iar usturoiul il tocam marunt.

2. Incingem uleiul intr-o oala si adaugam ceapa. Lasam sa se prajeasca 1 minut si apoi adaugam usturoiul. Adaugam si bulionul si lasam 2-3 minute la foc mic.

4. Adaugam carnea, amestecam, lasam cateva minute si apoi ciupercile. Acoperim cu un capac si lasam sa se faca mancarea la foc mic.

Cand zeama a scazut lasam sa se rumeneasca putin carnea (daca carnea nu s-a facut mai adaugam o cescuta de apa si lasam sa scada la foc mic).

5. Condimentam cu sare si piper si servim cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Reteta am luat-o din revista Practic in bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.