Tocana cu carnati si cartofi noi

Un fel de gulas consistent si condimentat, a se citi iute,  asa cum ne place sa mancam :).

Ingrediente:

  • 3 buc carnati afumati de casa
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 200 ml bulion
  • condiment pentru gulas ( eu l-am cumparat din Kaufland )
  • putin ulei

Taiem carnatul felii subtiri si il prajim la foc mic cu capac . Eu am avut si o felie de ceafa, pe care am taiat-o bucatele si am pus-o in cratita alaturi de carnati. Le prajim bine, apoi adaugam ceapa taiata.

Amestecam si adaugam apa pana cratita se umple de trei sferturi.

Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea s-a fiert adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.

Mai fierbem pana cand cartofii sunt gata. Intr-un castron amestecam condimentul cu 200 ml bulion .

Eu am mai adaugat si o lingurita de boia iute. Rasturnam amestecul in oala, amestecam si mai lasam sa fiarba 5 minute.

Servim fierbinte.

Daca nu gasiti acest condiment puneti o lingura boia inainte de a completa cu apa. Mai adaugati putin cimbru. Bulionul il amestecati cu o lingura de faina si il rasturnati in cratita .

4 comentarii la „Tocana cu carnati si cartofi noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.