Simplu ca buna ziua, des de facut daca gasiti mascarpone la un pret rezonabil. ( Eu cumpar de la Lidl )
Ingrediente:
- 200g piscoturi ( 22 buc )
- 250 ml smantana pentru frisca
- 250g mascarpone
- 3-4 linguri zahar
- 200 ml cafea neindulcita
Batem smantana pentru frisca ( trebuie tinuta inainte la rece 2-3 ore ) si adaugam zaharul treptat. Daca doriti mai dulce puteti pune mai mult zahar. Separat mixam smantana mascarpone si apoi adaugam treptat frisca mixand mereu. Gata cu crema. Nu gustati prea mult ca si asa ajunge la fix :).
Pe un platou dreptunghiular punem putina crema si apoi trecem piscoturile pe rand prin cafea, rapid si le asezam unul langa altul pe platou, cu partea cu zahar in sus.
Punem jumatate din crema apoi alt rand de piscoturi, de data asta mai putine sa fie crema si printre ele, apoi aproximativ jumatate din crema, piscoturi la fel ca si primul rand si deasupra un strat subtire de crema.
Pudram cu cacao, lasam la rece 1 ora si servim.
Delicios!
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Excelent fara oua :)
Imi place foarte mult tiramisù-ul,in orice varianta.Am vreo 4 variante pe blog si aceasta e printre preferate.Pupici Amalia!
Flory cred ca crema asta merge foarte bine si la o rulada :). Pup si eu!
Ca are ou sau nu Tiramisul este THE BEST!!!!Superb si al tau.Pupici:x
arata ff bine!!Pupici
Si mie imi place aceasta varianta de tiramisu.
arata super apetisant! E unul dintre cele mai fine si mai delicioase deserturi si sunt topita dupa el :) te pup
Si eu si eu :))
abia astept so fac si eu sa vad cat de bun e..
Buna! Am incercat fff multe retete de la tine si toate au fost excelente! De la prajituri si torturi pana la fripturi si ciorbite!
Vroiam sa te intreb: smantana pentru frisca = hulala lichida?? Sau spune-mi pe unde o gasesc si de la ce firma? Parca nu prea am vazut in magazine ,dar nici nu m-am uitat cu atentie…
Te pup & keep up the good work!
Eu folosesc de la firma Megle este o cutie albastra insa poti folosi si Hulala e ok.
din pacate,piscoturile au oua…stiu ca intentia era reducerea oualelor din crema,doar ca era fain sa fie si optiune in loc de piscoturi :)
Este vorba despre oua crude…