Supa de fasole verde (de post)

Se face rapid, cred ca merge la fel de bine si cu cartofi sau varza.

Ingrediente:

  • 1/2kg fasole verde
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura boia dulce

Spalam zarzavatul si il taiem felii, apoi il punem la fiert in 2 litri de apa. Cand apa da in clocot adaugam fasolea curatatasi spalata (daca pastaile sunt mai lungi le taiem in doua). Adaugam 1 lingura vegeta si lasam sa fiarba. Cand fasolea este fiarta separat incingem putin ulei, adaugam boiaua, amestecam si stingem cu o cana din zeama in care a fiert fasolea. Rasturnam amestecul peste fasole si lasam sa dea in clocot. Stingem focul si adaugam verdeata tocata.

Servim. Pentru acrit puteti folosi bors sau suc de rosii.

 

 

3 comentarii la „Supa de fasole verde (de post)”

Lasă un răspuns la Dulcegarii culinare Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.