Supa de fasole verde (de post)

Se face rapid, cred ca merge la fel de bine si cu cartofi sau varza.

Ingrediente:

  • 1/2kg fasole verde
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura cu patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura boia dulce

Spalam zarzavatul si il taiem felii, apoi il punem la fiert in 2 litri de apa. Cand apa da in clocot adaugam fasolea curatatasi spalata (daca pastaile sunt mai lungi le taiem in doua). Adaugam 1 lingura vegeta si lasam sa fiarba. Cand fasolea este fiarta separat incingem putin ulei, adaugam boiaua, amestecam si stingem cu o cana din zeama in care a fiert fasolea. Rasturnam amestecul peste fasole si lasam sa dea in clocot. Stingem focul si adaugam verdeata tocata.

Servim. Pentru acrit puteti folosi bors sau suc de rosii.

 

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Supa de fasole verde (de post)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.