Șuncă pane

sunca-pane-amalia-1

Nu stiu daca ati auzit de acest preparat, dar va spun ca este tare bun, puteti sa va imaginati o omleta cu sunca daca e sa-l comparati. Cu siguranta cei care au o varsta mai inaintata isi amintesc de celebrul parizer pane, (chiar as zice ca era celebru pentru ca inca nu am gasit un parizer care sa aiba gustul celui de altadata), le sugerez si numai lor sa incerce sunca pane, e cu mult mai buna!

Sunca pane poate fi un aperitiv cald sau un fel principal servita cu o tocanita de cartofi si muraturi. Sincer e prima oara cand o prepar pentru ca din lipsa de multe ingrediente prin frigider, mi-a trecut prin cap sa o fac alaturi de o tocanita de cartofi. Succes nebun va spun! Daca vreti sa criticati e voie dar macar o data sa o incercati o sa vedeti ca va schimbati parerea :)

Singurele recomandari de care trebuie sa tineti cont este sa folositi o sunca cu cat mai putina grasime si bineinteles sa o prajiti la foc potrivit nu in foarte mult ulei.

Ingrediente pentru rețeta de șuncă pane

  • 8 felii de sunca slaba taiata felii
  • 2 oua
  • 70g faina
  • sare
  • ulei

Cum se face sunca pane?

Batem ouale intr-un castronel cu putina sare.

Intr-o farfurioara punem faina.

Trecem feliile de sunca prin faina, ou batut apoi iar faina si ou batut si le prajim pe fiecare parte, la foc potrivit. Nu trebuie sa folositi mult ulei ca si la snitele si atentie se fac imediat.

Scoatem feliile de sunca pane pe un servet de hartie.

Servim cu muraturi!

sunca-pane-amalia-2

Pofta buna!

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.