Spaghete cu gorgonzola si piept de pui

Am primit de la vecina mea plecata in Italia o bucata de branza albastra (Gorgonzola) si ca tot romanul gospodar am impartit-o si am incercat cu ea cateva retete la care visam de mult. Prima reteta este aceasta.

Ingrediente:

  • 250g paste de tip spaghete
  • 200g piept de pui
  • 150 ml smantana
  • 100g branza gorgonzola
  • ulei de masline
  • sare, piper alb

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj . Intre timp pieptul de pui il taiem bucatele si il prajim in putin ulei de masline.Condimentam cu putina sare si piper alb. Cand este gata stingem focul adaugam branza si amestecam , apoi mai lasam putin si adaugam smantana. Amestecam si adaugam pastele fierte si scurse de apa. Servim.

Si daca reteta e foarte simpla atunci sa ma laud si cu farfuria :)) le-am cumparat de ceva vreme si sotul zicea ca si asa nu o sa le folosesc, uite il contrazic. Adevarul e ca imi plac farfuriile . Si pline si goale :).

Pofta buna !

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Spaghete cu gorgonzola si piept de pui”

  1. Ceva similar am gatit si eu..doar ca descompus: adica odata am facut paste cu gorgonzola, iar alata data am facut doar piept de pui la gratar cu acelasi sos :)…..e asa gustos sosul asta! ( maica-mea nici nu stia ce manaca si se batea cu pumnul in piept ca ea nu vrea sa guste branza din aia mucegaita, si cand colo , la final, i-am spus ca ceea ce mancase fusese tocmai un sos cu o astfel de branza! )…concluzia: nu trebuie sa avem prejudecati inainte de a gusta un lucru nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.