Spaghetti cu pesto de patrunjel

Ra-pide . Gus-toase . Verzi :))

Ingrediente

200g spaghetti ( eu am pus macaroane mai subtiri, )
1 fir usturoi verde
1 legatura mica de patrunjel ( tocat cam 2 linguri)
2-3 fileuri de ansoa
1 lingurita suc de lamaie
100 ml ulei de masline
sare, piper

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp punem in blender usturoiul verde taiat felii, ansoa, patrunjel, sare. Le zdrobim bine si adaugam sucul de lamaie, apoi treptat uleiul. Punem 3/4 din compozitie peste pastele scurse de apa ( lasati cam o jumatate de cana din apa in care au fiert) , adaugam cam 100 ml de apa ( cea in care au fiert), amestecam si lasam sa stea acoperite 1 minut ca sa se patrunda. Servim cu o lingurita de pesto deasupra.
Reteta am preluat-o de pe blogul One perfect bite (cu mici modificari).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Spaghetti cu pesto de patrunjel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.