Sos rapid rosu


Stim ca snitelele parca nu mai sunt la fel de bune cand le reincalzim a 2-a zi, la fel friptura, carnaciorii… cate alte feluri de mancare.Sosul de mai jos este indicat in completarea unui fel de baza mai ales cand acesta este „uscat” .
Avem nevoie de:
1 buc gogosar
2 catei de usturoi
150 ml sos de rosii
sare, busuioc
Se taie gogosarul felii se caleste in putin ulei cateva minute apoi se adauga usturoiul tocat marunt.


Se lasa cateva secunde si apoi se adauga bulionul si putina sare. Mai lasam 4-5 minute si sosul este gata. Adaugam la sfarsit putin busuioc.

Ca un mic pont va recomand daca aveti snitele sa le puneti in tigaie in acest sos si sa le lasati cateva minute sa se patrunda, la foc mic. Le scoateti si le serviti pe farfurii, acoperite cu sos.

4 comentarii la „Sos rapid rosu”

  1. Draga mea, si eu fac artificii de genul asta…inventez tot felul de sosuri, si albe si rosii…
    Asta pentru ca imi place sa gatesc si intotdeauna iese o cantitate mai mare decat pot manca doi oamneni…
    FELICITARI !!!Uneori, cand sunt in pana de inspiratie….apelez la pagina ta de retete delicioase!~

  2. Da este adevarat daca iti place sa gatesti tot timpul se poate inventa si improviza cate ceva… iti multumesc pentru aprecieri, am vazut ca si tu ai blog o sa-l vizitez chiar azi :)

  3. Amalia draga,sosul asta im aminteste de mama mea.Dupa sarmale era mancarea ei preferata doar ca ea ne facea chiftelute din carne langa sos. Pentru ca se apropie 8 martie iti doresc din tot sufletul multa sanatate,impiliniri si multe bucurii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.