Snitel cu crusta

Si ce crusta buna ! Din ou, morcov si nuca :).

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui ( eu am facut 4 snitele)
  • 2 oua
  • 2 morcovi rasi
  • 150g nuca macinata
  • sare, piper, ulei

Batem snitelele, le condimentam , le trecem prin ou batut apoi prin morcovul amestecat cu nuca. Apasati bine sa se prinda amestecul de ele.  Prajim in putin ulei la foc potrivit.

Sunt tare bune, crusta are un gust dulceag .

Reteta am gasit-o in revista Practic in bucatarie . Cantitatile de morcov si nuca sunt aproximative.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Snitel cu crusta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.