Si ce crusta buna ! Din ou, morcov si nuca :).
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui ( eu am facut 4 snitele)
- 2 oua
- 2 morcovi rasi
- 150g nuca macinata
- sare, piper, ulei
Batem snitelele, le condimentam , le trecem prin ou batut apoi prin morcovul amestecat cu nuca. Apasati bine sa se prinda amestecul de ele. Prajim in putin ulei la foc potrivit.
Sunt tare bune, crusta are un gust dulceag .
Reteta am gasit-o in revista Practic in bucatarie . Cantitatile de morcov si nuca sunt aproximative.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
amalia, foarte interesant, as vrea sa incerc reteta!:D
mmmm ce bun trebuie sa fie.
Mie mi-a placut , acum sper sa fie si pe gustul vostru :) va pup!