Slanina fripta la gratar

Sa nu incercati acasa ! :)). O pofta mai degraba decat o reteta, m-am gandit ca daca am fost la un gratar sa pozez si slaninuta.

Asadar, pregatim feliile de paine pe care punem felii de ceapa rosie, apoi crestam slanina, o infigem pe o tepusa de lemn si o prajim deasupra focului.

Cand se topeste picuram grasimea peste paine. La sfarsit cand slanina este prajita bine o taiem bucatele si o mancam cu painea .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


10 comentarii la „Slanina fripta la gratar”

  1. Prietenul meu acum face gratar si pana se face eu mai lenevesc un pic la net! :)) Si uite asa am intrat sa vad ce mai e nou pe blogul tau. Am intrat, am vazut si repede la iubi cu o bucata de slanina! :)))) Sa ma semnez: alexandrabutilca, nu stiu de ce nu pot lasa comment cu contul de pe google. :(

  2. Si mie imi place tare mult slanina la gratar si jumarile ,ce le fac dupa topirea slaninei de la porc!
    Oare de ce ,tot ce-i bun ,nu este nici prea sanatos? Eu cu colesterolul….tre sa ma abtin!

  3. vaiii….doar cand merg in Ro pot sa mananc asa ceva….e preferata mea…noi stii ce faceam? puneam ceapa in folie de aluminiu si o aruncam in mijlocul jarului, cand e gata e foarte buna dulceaga :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.