Salata „Mazurka”

De fiecare data cand fac o mancare care necesita mai mult timp  de gatire, ca  sa nu-mi ies din forma mai fac cate ceva usor gen salata. Si uite asa tocand marunt mai trece timpul si da de se fierbe mancarea mai repede :). Salata de mai jos este una de sezon, consistenta chiar daca nu este cu carne.

Ingrediente:

  • 1 cutie de fasole rosie (conserva)
  • 1 cutie de porumb dulce (conserva)
  • 2 ardei mai mici colorati
  • 2 castraveti murati
  • 100g nuci
  • patrunjel verde
  • ulei de masline sau maioneza
  • 2-3 catei de usturoi ( eu nu am pus )

Ardeii si castravetii le taiem bucatele, patrunjelul il tocam marunt, nuca o zdrobim intr-o punga cu sucitorul.

Fasolea si porumbul le scurgem de apa.

Punem toate ingredientele intr-un bol, adaugam sare si ulei de masline. Amestecam si servim. Se poate servi si a 2-a zi.

Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ro

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


14 comentarii la „Salata „Mazurka””

    1. Da ? Super , eu stiu foarte putin de pe vremea cand mai prindeam bulgarii la televizor :))… sa stii ca poate o sa-ti cer ajutorul , multumesc mult!

  1. Am facut si eu salata,doar ca nu am pus nuca.Imi era frica sa nu imi dea salata de cap barbatu-miu.Cum e cu nuca?
    Buna oricum si fara nuca!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.