Foarte usor de facut , o alternativa la salata clasica de vinete cu ulei sau maioneza. Reteta avea o istorie haioasa, scria doamna care a incercat-o ca ar fi de origine evreiasca, nu va scriu ce si cum ca poate am inteles eu gresit traducerea :).
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 oua
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi sau 1 fir usturoi verde
- sare, piper
1. Vinetele se coc si se curata de coaja, ouale se fierb si se curata de coaja.
Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam fix 1 minut :).
Condimentam si servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]