O salata super delicioasa pentru amatorii de sfecla rosie ( si nu numai )
Ingrediente:
- 3 buc sfecla rosie ( rotunda )
- aproximativ 300g branza de vaci
- 3-4 linguri maioneza
- putin hrean ras
- suc de lamaie
- sare
Sfecla o coacem in cuptor, o lasam sa se raceasca si o curatam. O dam pe razatoarea cu gauri mari si adaugam branza, maioneza, sucul de lamaie, sare si hreanul ras. Amestecam usor si lasam la rece o ora.
Servim ca atare sau ca salata la friptura.
Reteta este de la vecina mea Vio.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
e bunutza si cu branza telemea.tare bunutza de altfel.