Salata de pui cu ciuperci

Cea mai simpla salata care se poate face simplu sau complicat :)

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 1/2 piept de pui ( afumat varianta simpla, fiert sau la gratar varianta complicata)
  • ciuperci( o conserva de ciuperci feliate pe care le stoarcem bine de apa varianta simpla, 300g ciuperci pe  care le fierbem si apoi le taiem feliute varianta complicata )
  • 100g maioneza (cumparata in varianta simpla, facuta acasa varianta complicata )
  • sare, piper

Pieptul de pui il taiem feliute si-l amestecam cu restul ingredientelor.

Lasam sa stea la rece 30 min apoi servim.

Voi care varianta preferati? :)

 

 

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Salata de pui cu ciuperci”

  1. Intotdeauna prefer maioneza de casa, dar fiind insarcinata trebuie sa o folosesc pe cea din comert, fiind pasteurizata. Ma intrebam insa daca ar merge maioneza de cartof pe care ai folosit-o la salata de conopida de post. Nu am facut maioneza de post niciodata. Dar a ta arata asa de bine, ca ma gandeam sa o incerc. Nu stiu totusi daca se potriveste la salata aceasta. ce parere ai?

    1. Se potriveste Cristina si sa stii ca si eu am fost insarcinata si am mancat maioneza de casa…ce-i drept nu de multe ori doar de sarbatori :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.