Salata de pui cu ciuperci

Cea mai simpla salata care se poate face simplu sau complicat :)

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 1/2 piept de pui ( afumat varianta simpla, fiert sau la gratar varianta complicata)
  • ciuperci( o conserva de ciuperci feliate pe care le stoarcem bine de apa varianta simpla, 300g ciuperci pe  care le fierbem si apoi le taiem feliute varianta complicata )
  • 100g maioneza (cumparata in varianta simpla, facuta acasa varianta complicata )
  • sare, piper

Pieptul de pui il taiem feliute si-l amestecam cu restul ingredientelor.

Lasam sa stea la rece 30 min apoi servim.

Voi care varianta preferati? :)

 

 

2 comentarii la „Salata de pui cu ciuperci”

  1. Intotdeauna prefer maioneza de casa, dar fiind insarcinata trebuie sa o folosesc pe cea din comert, fiind pasteurizata. Ma intrebam insa daca ar merge maioneza de cartof pe care ai folosit-o la salata de conopida de post. Nu am facut maioneza de post niciodata. Dar a ta arata asa de bine, ca ma gandeam sa o incerc. Nu stiu totusi daca se potriveste la salata aceasta. ce parere ai?

    1. Se potriveste Cristina si sa stii ca si eu am fost insarcinata si am mancat maioneza de casa…ce-i drept nu de multe ori doar de sarbatori :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.