- 250g paste fusilli (surub )
- 100g castravete crud
- 1 ardei gras verde
- 100 g masline
- 1-2 linguri maioneza ( eu am pus smantana pentru ca sotului meu nu-i place maioneza)
- 1 conserva de ton maruntit ( se poate face cu orice peste dar din conserva)
- putin suc de lamaie
- sare, piper
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet, apoi se strecoara sub jet de apa rece si se adauga ardeiul si castravetii taiati cubulete, pestele scurs de sucul din conserva, maslinele , sucul de lamaie, maioneza.
Se amesteca usor si se serveste ca atare sau pe frunze de salata verde.
Asa-i ca-i usor de facut? Eu o fac mereu cand am musafiri si sunt in criza de timp :).
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
buna
un blog reusit!felicitari;)
astept si alte retete, mai exotice;)
toate bune
Raluk iti multumesc , o sa incerc si alte retete…totul tine de partea financiara :). o zi frumoasa sa ai!
Amalia 5 stelute si de la mine, le meriti din plin (eu sunt votul 17). Mult succes in continuare, te pup !!!
Felicitari Amalia! o reteta f rapida si usoara..iar rezultatul …SUPER!. Am incercat-o si e delicioasa! Merci!
Diana e una dintre salatele mele preferate , imi place ca este foarte „fresh”.
buna si asta! testata!
Sa iti fie de bine Alina!