O salata foarte simpla pe care am preparat-o vineri in special pentru a incerca maioneza de post. Sa stiti ca mi-a placut mult, daca tineti post si aveti musafiri puteti sa o preparati, se face destul de usor.
Ingrediente:
- 1 conserva mare de ciuperci champignon
- 200 ml apa
- 2 linguri de faina (rase)
- 2 linguri ulei masline
- 1 lingurita de mustar
- 1 catel de usturoi
- sare
1. Ciupercile le spalam bine si apoi le fierbem. Daca va grabiti puteti sa folositi o conserva mare de ciuperci.
2. Amestecam apa cu faina si le punem la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa ca o budinca.
Lasam sa se raceasca si adaugam mustarul si putina sare apoi treptat uleiul amestecand ca si la maioneza in acelasi sens.
3. Ciupercile le stoarcem bine de apa si le taiem feliute.
4. Amestecam ciupercile cu maioneza si adaugam usturoiul zdrobit.
Servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]