Ce sa faci de mancare cand nu ai chef, timp si mai ales e o zi de luni dupa weekend? O salata de pui cu paste, folositi carnea de pui ramasa de la friptura, mai adaugati cateva ingrediente si ati rezolvat problema.
Ingrediente:
- 250g carne de pui fiarta sau la gratar
- 200g paste de tip spirale
- 3 oua
- 1 mar mic
- 150g maioneza
- sare, piper
Carnea de pui si merele le taiem cubulete.
Ouale le fierbem, le curatam si le taiem feliute.
Pastele le fierbem al dente adica un pic mai tari si le strecuram sub jet de apa rece.
Adaugam la paste, ouale, carnea, marul si maioneza. Amestecam usor si condimentam cu sare si piper.
Lasam la rece 15 minute si apoi servim.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]