Intotdeauna cand gatesc pui la cuptor ramane o bucata de piept pe a 2-a zi (da, sigur sunt mai bune aripioarele si pulpele, pieptul e mai tare) asa ca improvizez rapid o salata. Sper sa o incercati si voi :).
Ingrediente:
- 1/2 piept de pui ( puteti folosi piept proaspat pe care il prajiti la gratar )
- 1 rosie mica
- 1 salata verde
- 1 morcov mic
- 50-100g banza de orice fel
- 150ml iaurt gras
- 2 lingurite ulei de masline
- sare
Salata o spalam si o rupem fasii mai mari, o asezam intr-un bol si punem peste ea pieptul de pui taiat cubulete, morcovul si branza rasa.
Adaugam iaurtul amestecat cu uleiul de masline.
Condimentam cu sare si servim.
Sfat:
Puteti inlocui iaurtul cu suc de lamaie.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Asta este , orice poate sa faca , nu trebuie sa stii sa gatesti si este foarte sanatos.
Eu merg pe principiul „nimic nu se pierde, totul se transforma”, iar asta e o transformare delicioasa!