Salata aperitiv Ora 12

Salata-aperitiv-0

Poate fi servita si la ora 12 si la ora 24 depinde de imprejurari :). Este o salata in straturi pe care o ador pentru ca are un gust mai fresh. Cantitatile sunt aproximative.

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui fiert
  • 3-4 cartofi fierti
  • 2-3 castraveciori murati
  • 1/2 telina 
  • 2-3 albusuri de ou fiert (optional)
  • 200g branza
  • 250g maioneza in care am pus 2 linguri de smantana (puteti inlocui cu iaurt)
  • sare, piper

1.Pieptul de pui il taiem marunt. Cartofii, castravetii, telina, albusurile, branza le dam pe razatoarea mare.

Peste telina punem putin suc de lamaie sa nu se oxideze.

DSCF0181_208

2. Asezam un strat de cartofi, condimentam cu sare si piper , carnea de pui, condimentam, castraveti, albusuri, telina,  branza, si la sfarsit cartofi. Dupa fiecare strat ( eu nu am pus chiar dupa fiecare ) punem maioneza in strat subtire.

Salata-aperitiv-2

„Imbracam” salata si o decoram cu ardei formand un ceas. In reteta originala se decora cu seminte de rodie ceea ce va recomand si voua deoarece are un aspect mai deosebit.

Salata-aperitiv-3

Lasam la frigider 1 ora si apoi servim.

6 comentarii la „Salata aperitiv Ora 12”

Lasă un răspuns la anca farcas Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.