Saculeti din carne cu ciuperci

 

Sunt usor de preparat si de efect, indicati pentru un pranz in familie duminica sau cand aveti musafiri.

Pt. 2-3 portii:

6 felii de cotlet de porc
200 gr ciuperci
100 gr cascaval
1 morcov
150 gr kaizer
100 ml vin alb
3 linguri ulei de masline
sare, piper

Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza.
Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt. Pe o felie de cotlet se pune o lingurita de ciuperci, o bucatica de cascaval.
Se prind cu scobitori prin care se baga si o feliuta, doua de kaizer.

Se pun in tava saculetii, 2 linguri ulei de masline , vinul alb , 1/2 pahar de apa. Morcovii se taie felii de-a lungul si se pun pe margini. Se acopera cu folie de aluminu si se dau al cuptor la foc potrivit 30 de min.
Se ia folia si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.


Se servesc cu garnitura de cartofi.

3 comentarii la „Saculeti din carne cu ciuperci”

  1. Salut draga Amalia!
    Tocmai am terminat de servit aceasta minunatie….cu adevart f buna simpla si rapida!
    Mulumesc ink o data si spor la cat mai multe retete!

Lasă un răspuns la Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.