Sunt usor de preparat si de efect, indicati pentru un pranz in familie duminica sau cand aveti musafiri.
Pt. 2-3 portii:
6 felii de cotlet de porc
200 gr ciuperci
100 gr cascaval
1 morcov
150 gr kaizer
100 ml vin alb
3 linguri ulei de masline
sare, piper
Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza.
Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt. Pe o felie de cotlet se pune o lingurita de ciuperci, o bucatica de cascaval.
Se prind cu scobitori prin care se baga si o feliuta, doua de kaizer.
Se pun in tava saculetii, 2 linguri ulei de masline , vinul alb , 1/2 pahar de apa. Morcovii se taie felii de-a lungul si se pun pe margini. Se acopera cu folie de aluminu si se dau al cuptor la foc potrivit 30 de min.
Se ia folia si se mai lasa 10 min sa se rumeneasca.
Se servesc cu garnitura de cartofi.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Salut draga Amalia!
Tocmai am terminat de servit aceasta minunatie….cu adevart f buna simpla si rapida!
Mulumesc ink o data si spor la cat mai multe retete!
uite amalia ce idee mi-a venit:)
ce fain s-ar putea numi aceasta reteta ,,Saculeti surpriza"…
Loredana multumesc :), e o idee buna sa stii .