Am avut in congelator o bucata de cotlet de porc si fiinda sotului nu-i place carnea decat cu un pic de grasime , iar mie nu-mi place decat fara , l-am facut cu 2 umpluturi.
Singura greseala , o si scriu am uitat sa-l leg dupa ce l-am rulat :). Sa nu uitati si voi .
Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc
- 2 carnaciori
- 1 bucata de praz
- 1 morcov
- 1 ardei
- putin ulei
- 100 ml vin alb
- sare, piper, mustar
Taiem cotletul in 2 , apoi fiecare bucata o batem bine ,
o condimentam cu sare si piper , apoi o ungem cu putin mustar.
Pe prima bucata punem un carnacior si cateva fasii de ardei, rulam , apoi punem a 2-a bucata de carnacior si rulam.
Pe a 2-a bucata punem prazul , apoi cateva felii de morcov si rulam.
Le legam cu ata de bucatarie.
Punem putin ulei in tava de friptura, carnea rulata , turnam vinul si lasam sa stea la rece 30 de minute.
Coacem in cuptorul preincalzit la foc potrivit timp de o ora.
Apoi ca sa se rumeneasca frumos, separat intr-un bol amestecam 2 lingurite de ulei cu 2 lingurite de ketchup si ungem ruladele. Mai lasam 15 minute.
Servim cu cartofi piure sau legume.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.

Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
hmmmm…ce bine arata
Intr-adevar arata minunat, chiar daca ai uitat sa il legi. Very nice :D