Rulada de pui aperitiv

Un aperitiv gustos si de efect.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1/2 morcov
  • 2 felii gogosar murat
  • 1 castravete murat
  • sare, piper, ulei

Eu am facut dintr-un piept de pui 2 rulade dar voi puteti face una singura.

Pieptul de pui il taiem felii ca si pentru snitele apoi il batem intre doua folii de nylon.

Il condimentam cu sare si piper.

Asezam fasii de morcov ( asta pentru prima rulada) apoi cu ajutorul folii de nylon rulam putin punem iarasi fasii de morcov, rulam putin si tot asa pana obtinem o rulada ( saraca exprimare dar ma grabesc :)).

Pentru cealalta rulada punem alternativ fasii de gogosar si castravete murat.

Legam ruladele si apoi le punem intr-o tava cu putin ulei. Punem si desupra lor putin ulei si le coacem la 180g timp de 30 min. Cand s-au rumenit usor sunt gata.

Le scoatem, luam ata cu care le-am legat , le lasam sa se raceasca bine si apoi le taiem cu un cutit bine ascutit. Capetele le mancam sa vedem ce-am gatit:), iar feliile le asezam frumos pe un platou.

Sfat:

Puteti folosi si alte legume pentru rulade sau chiar carnaciori afumati.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


10 comentarii la „Rulada de pui aperitiv”

  1. am facut-o si eu si e tare gustoasa.Am facut furori cu ea iar platourile cu mezelicuri arata bestial.Mai asteptam sugesii si retete. Cred ca si tortul egiptean e grozav.O sa-l incerc si va spun
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.