legumele coapte cu piept de pui, pot fi un pranz delicios sau o cina gustoasa, depinde cand doriti sa le consumati. Ies multe portii din reteta si le puteti servi ca atare dar cel mai bine merg cu orez fiert, bulgur sau cus cus.
Etichetă: retete cu carne de pui
Pui cu unt și lămâie
Puiul cu unt si lamaie este un preparat pe care l-am indragit din prima imbucatura. Este fraged si aromat si se face atat de usor! Puteti sa-l faceti in orice zi a saptamanii, nu e un preparat complex, totul se face la tigaie, rapid.
Piept de pui cu legume la cuptor
Pieptul de pui cu legume la cuptor este o mancare usoara, ce se face rapid, mult mai sanatoasa decat clasicul piept de pui + cartofi prajiti. Nu aveti nevoie de multe ingrediente pentru a prepara acestfel de mancare, actorul principal este pieptul de pui iar legumele pot fi variate, eu am folosit radacionasa dar puteti folosi si vinete sau dovlecei sunt foarte bune toate.
Mâncare de pipote și inimi de pui cu ardei
Un preparat de care va veti indragosti imediat daca sunteti fani ai pipotelor si inimilor de pui, adica a organelor de pui in general.
Piept de pui bruscheta
Piept de pui bruscheta este o mancare usoara de vara care se face pe aragaz, nu folositi deloc cuptorul si care ne aduce o satisfactie a papilelor gustative pana la ultima imbucatura.
Puiul generalului Tso – reteta la Air Fryer
Puiul generalului Tso este un preparat foarte practic pe care il puteti face intr-una din serile cand veniti la servici sau pentru masa de pranza daca lucrati de acasa iar faptul ca uite se poate prepara la Air Fryer il face si mai usor de preparat.
Frigărui de pui la grătar
Frigaruile de pui la gratar sunt un preparat mereu apreciat, se pot servi cu o multime de garnituri si salate din garnituri amintim desigur cea mai des intalnita si anume cartofii prajiti.
Sos ragu de pui pentru paste
Sosul ragu cu carne de pui este un preparat gustos, usor si care se face in 30 de minute. Asadar daca sunteti in graba si doriti sa preparati un pranz sau o cina gustoasa, apelati la el cu incredere.
Piept de pui la gratar
Pieptul de pui la gratar este un preparat cunoscut de toata lumea mai ales de doamne si domnisoare.
Iata cum puteti sa-l preparati astfel incat sa fie fragde si suculent.
Pui cu gnocchi si lămâie
Tot ce pot sa va spun e ca aceasta reteta e absolut de vis! Sosul are o tenta acrisoara contine smantana de gatit si parmezan, puiul e prajit in unt si ulei, iar gnocchi fierb in sos si asta le da un gust foarte bun.
Burger de pui cu dovleac
Burgerul de pui cu dovleac este excelent si il bate de departe pe cel clasic. Recunosc ca am avut oarecare indoiel cand l-am preparat datorita faptului ca era cu dovleac si ma gandeam ca poate o sa fie dulceag la gust dar nu e asa, dovleacul ii da o textura fina, iar burgerul este suculent si aromat. Predomina gustul de ceapa daca va intrebati, in fapt daca il mancati nici nu stiti ca este cu dovleac.
Pui în sos de boia afumată
Puiul in sos de boia afumata este un preparat rapid, plin de arome, care se face rapid, in maxim 30 de minute. Lista de ingrediente este lunga dar toate sunt accesibile dupa cum o sa vedeti si va rog sa nu omiteti vreun condiment pentru ca fiecare da un gust deosebit preparatului.
Pui dulce acrișor
Puiul dulce acrișor este un preparat delicios, adorat de toti cei care prefera mancare asiatica si preparatele dulci acrisoare.
Frigarui de pui
O varianta super simpla si indragita de frigarui.
Chiftelute de pui cu mozarella
Chiftelulele de pui cu mozarella sunt un preparat gustos, genul de preparat care se mananca ca si pop corn-ul adica tot mananci una dupa alta pana cand vezi ca s-au terminat. Merg de minune ca aperitiv dar si servite ca fel principal alaturi de legume sau o salata de sezon.
Pui in sos cremos cu spanac, rosii uscate si parmezan
Puiul in sos cremos cu spanac, rosii uscate si parmezan este un preparat de origine italiana, ce s eface in maxim 30 de minute si poate fi servit alaturi de paste sau orez . Carnea prajita este acompaniata de un sos cremos, legume iar cireasa de pe tort este nelipsitul parmezan ce nu lipseste niciodata din retetele de origine italiana.
Aripioare lipicioase
Aripioarele lipicioase sunt un preparat de gen fast food care este foarte indragit si care se consuma in numar de fara numar. Va scriu sincer ca spre deosebire de cele clasice facute in cuptor, mananci mult mai multe si expresia te lingi pe degete este cea mai potrivita pentru a le descrie.