Puiul generalului Tso este un preparat foarte practic pe care il puteti face intr-una din serile cand veniti la servici sau pentru masa de pranza daca lucrati de acasa iar faptul ca uite se poate prepara la Air Fryer il face si mai usor de preparat.
Etichetă: retete cu carne de pui
Frigărui de pui la grătar
Frigaruile de pui la gratar sunt un preparat mereu apreciat, se pot servi cu o multime de garnituri si salate din garnituri amintim desigur cea mai des intalnita si anume cartofii prajiti.
Sos ragu de pui pentru paste
Sosul ragu cu carne de pui este un preparat gustos, usor si care se face in 30 de minute. Asadar daca sunteti in graba si doriti sa preparati un pranz sau o cina gustoasa, apelati la el cu incredere.
Piept de pui la gratar
Pieptul de pui la gratar este un preparat cunoscut de toata lumea mai ales de doamne si domnisoare.
Iata cum puteti sa-l preparati astfel incat sa fie fragde si suculent.
Pui cu gnocchi si lămâie
Tot ce pot sa va spun e ca aceasta reteta e absolut de vis! Sosul are o tenta acrisoara contine smantana de gatit si parmezan, puiul e prajit in unt si ulei, iar gnocchi fierb in sos si asta le da un gust foarte bun.
Burger de pui cu dovleac
Burgerul de pui cu dovleac este excelent si il bate de departe pe cel clasic. Recunosc ca am avut oarecare indoiel cand l-am preparat datorita faptului ca era cu dovleac si ma gandeam ca poate o sa fie dulceag la gust dar nu e asa, dovleacul ii da o textura fina, iar burgerul este suculent si aromat. Predomina gustul de ceapa daca va intrebati, in fapt daca il mancati nici nu stiti ca este cu dovleac.
Pui în sos de boia afumată
Puiul in sos de boia afumata este un preparat rapid, plin de arome, care se face rapid, in maxim 30 de minute. Lista de ingrediente este lunga dar toate sunt accesibile dupa cum o sa vedeti si va rog sa nu omiteti vreun condiment pentru ca fiecare da un gust deosebit preparatului.
Pui dulce acrișor
Puiul dulce acrișor este un preparat delicios, adorat de toti cei care prefera mancare asiatica si preparatele dulci acrisoare.
Frigarui de pui
O varianta super simpla si indragita de frigarui.
Chiftelute de pui cu mozarella
Chiftelulele de pui cu mozarella sunt un preparat gustos, genul de preparat care se mananca ca si pop corn-ul adica tot mananci una dupa alta pana cand vezi ca s-au terminat. Merg de minune ca aperitiv dar si servite ca fel principal alaturi de legume sau o salata de sezon.
Pui in sos cremos cu spanac, rosii uscate si parmezan
Puiul in sos cremos cu spanac, rosii uscate si parmezan este un preparat de origine italiana, ce s eface in maxim 30 de minute si poate fi servit alaturi de paste sau orez . Carnea prajita este acompaniata de un sos cremos, legume iar cireasa de pe tort este nelipsitul parmezan ce nu lipseste niciodata din retetele de origine italiana.
Aripioare lipicioase
Aripioarele lipicioase sunt un preparat de gen fast food care este foarte indragit si care se consuma in numar de fara numar. Va scriu sincer ca spre deosebire de cele clasice facute in cuptor, mananci mult mai multe si expresia te lingi pe degete este cea mai potrivita pentru a le descrie.
Piept de pui in sos cremos
Daca ar exista un top al retetelor cu piept de pui aceasta s-ar situa cu brio in primele trei, pentru mine e pe locul intai, m-a incantat foarte mult atat ca gust cat si ca textura. Pieptul de pui preparat astfel e aromat, fraged si impreuna cu sosul alb imbogatit cu smantana si parmezan este absolut de vis.
Pulpe de pui marinate in iaurt
La noi in familie ca si la multi altii carnea de pui e de baza (ar fi pestele, daca ar fi si mai multi bani), asa ca orice reteta cu… [Continuă lectura]
Pui cu legume la cuptor
Puiul cu legume la cuptor, poate fi un pranz delicios sau o cina ( asta in cazul in care ati sarit peste masa de pranz ) apetisanta.
Chiftele de curcan sau de pui la cuptor
Chiftelele de curcan sau pui la cuptor sunt un preparat absolut delicios, sunt moi, sunt fragede sunt gustoase! Un alt plus este faptul ca s epot coace toate o data si nu mai aveti probleme cu timpul de preparare, pur si simplu amestecati ingredientele, formati chiftelele si apoi le puneti in tava. De aici cuptorul isi face treaba timp in care voi puteti prepara garnitura.
Pastramă de pui
Pastrama din carne de pui se poate folosi la o mulţime de aperitive gen salate sau sandvişuri, puteţi să o serviţi feliată pe un platou alături de alte bunătăţuri, este foarte accesibilă mai ales pentru copii.