Chiftelute de porc cu bacon la airfryer sunt foarte gustoase si se fac imediat. Se servesc alaturi de un sos delicios de hrean.
Etichetă: retete cu carne de porc
Rasol de porc la cuptor
Rasolul de porc la cuptor este un preparat foarte bun, traditional ce il puteti servi duminica sau cu ocazia sarbatorilor.
Mușchiuleț de porc la cuptor
Muschiuletul de porc la cuptor este un preparat gustos ce se poate servi cu diferite tipuri de garnituri. Este foarte fraged daca respectati anumite reguli de preparare. Detalii in reteta.
Cotlet de porc la cuptor
Reteta de cotlet de porc la cuptor este binevenita atunci cand dorim sa gatim un pranz sau o cina usoara si fara prea multe batai de cap. Se prepara in maxim 30 de minute iar carnea este frageda exact cum trebuie sa fie.
Gulas cu carne de porc, curry si ghimbir
Cand spui gulas te gandesti la o mancare cu mult sos de rosii, legume si desigur picanta. Aceasta reteta de gulas este o varianta mai blanda si mai aromatizata daca pot sa spun asa , desigur pastreaza multe din ingredientele de baza insa aduce elemente noi.
Mușchiuleț de porc în sos de curry
Muschiuletul de porc in sos de curry este un preparat excelent, ai mei copii s-au lins pe degete, are o aroma aparte, este fraged si se prepara foarte repede.
Cotlet de porc în sos de miere și usturoi
Cotletul de porc in sos de miere si usturoi este un preparat extrem de fraged ce se face in doar15 minute.
Aripi de porc la cuptor
Aripile de porc la cuptor sunt un preparat gustos și fraged.
Rulada de porc cu spanac, rosii uscate si branza
Rulada de porc cu spanac rosii si branza are de toate, ingredientele din umplutura ii dau un gust nemaipomenit, nu va speriati de spanac, are si el rolul lui in aceasta reteta. Iar pe langa toate aceastea se poate coace impreuna cu garnitura adica cu cartofii care daca tot e sezonul musai sa fie noi si cat mai mici.
Pârjoale
Despre parjoale pot sa spun din start ca sunt extrem de gustoase, in fapt parjoalele sunt niste chiftele mai mari, lunguiete nu rotunde, foarte fragede si zemoase deloc uscate, o specialitate din Moldova care imi place tare mult. Nu se prajesc simple, inainte se dau prin faina si pesmet ca sa aiba o crusta crocanta.
Ciolan de porc cu bere
O reteta foarte buna si consistenta recomandata doar barbatilor :)