• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Etichetă: preparate traditionale

Sarmale în foi de hrean

de Amalia pe 2 iunie 202331 august 2023

Daca nu ati auzit pana acum de ele va spun ca sunt foarte bune, personal imi plac foarte mult, au un gust usor acrisor cu o tenta picanta. Totul este… [Continuă lectura]

Drob-din-piept-de-pui-1

Drob din piept de pui

de Amalia pe 22 aprilie 201928 martie 2021

Drobul din piept de pui este un preparat care inlocuieste cu succes varianta traditionala din organe de miel. Se consuma de Pasti si nu numai, poate fi un mic dejun sau pachetul de la scoala.

Sarmale cu păsat și călbaș – rețeta domnească a oamenilor de rând

de Amalia pe 17 februarie 201823 decembrie 2020

Despre călbași am o singură amintire, care nu are legătură cu preparatele culinare :) Într-o zi de vară, când băiatul meu cel mare avea doar câteva luni, ne-am întâlnit cu o… [Continuă lectura]

Plăcintă creață – când se coace, dă-o ‘ncoace!

de Amalia pe 2 februarie 201824 septembrie 2020

Da, așa strigau copiii duminică dimineața când de la casa lelei Jenică veneau mirosuri îmbietoare de plăcintă coaptă pe lespede. Plăcinta creață nu este una oarecare, ci una îndelung frământată,… [Continuă lectura]

Drob de pui

de Amalia pe 4 aprilie 201722 aprilie 2021

Drobul este un preparat traditional nelipsit la noi pe masa de Pasti, cateodata il mai prepar si in timpul anului, pentru ca ne place tare mult. Este de preferat sa-l… [Continuă lectura]

Mancare de vitel cu ardei si ceapa

de Amalia pe 15 septembrie 201215 februarie 2023

O reteta de sezon gustoasa si aromata.

ele-din-carne-de-porc-amalia-1

Chiftele din carne de porc

de Amalia pe 29 septembrie 201031 mai 2023

Reteta e destul de cunoscuta, chiftelele din carne de porc sunt apreciate atat la evenimente cat si in viata de zi cu zi.

Omleta-taraneasca-2

Omleta taraneasca

de Amalia pe 24 noiembrie 20088 februarie 2020

Ii spun taraneasca pentru ca bunicii mei o faceau la tara, dar putem sa-i spunem si omleta cu de toate pentru ca are multe chestii bune. Si caloricoase rau :) Dar cateodata cand venim de la servici si nu avem timp de gatit sau chef mai bine zis putem prepara aceasta omleta.

Ultimele rețete

  • Secretul unui Risotto Cremos cu Parmezan: Greșeli de Evitat și Trucuri Esențiale

    25 martie 2025
  • Tort Medovik rapid

    21 martie 2025
  • Prajiturele cu piscoturi – fara coacere

    7 martie 2025
  • Prăjitură Cioco-Cioco

    16 decembrie 2024
  • Paste cu ciuperci

    24 septembrie 2024
  • Salata cu paste, mozarella și roșii

    28 iunie 2024
  • Paste cu creveți și usturoi

    27 iunie 2024
  • Tocana de vită cu roșii și ardei

    26 iunie 2024
  • Pui cu orzo cremos și lămâie

    28 mai 2024
  • Pizza fitness

    27 mai 2024

Rețete

  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive

  • Blat de tort – reteta de baza

  • Tort Egiptean

  • Prajitura tavalita in nuca de cocos

  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei

  • Cum se fac galustele din gris

  • Prajitura Inghetata falsa

  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei

  • Mancare de linte rosie

  • Terci de ovăz – rețeta de bază

  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2025 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT