• Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact
Sari la conținut

Hai sa gatim cu Amalia! – Retete culinare pentru toate gusturile.

  • Acasă
  • Aperitive
    • Mic dejun
  • Ciorbe
  • Prajituri
  • Torturi
  • Pizza&paste
  • Salate
  • Despre mine
  • Contact

Etichetă: friptura

Rasol de porc la cuptor

de Amalia pe 29 noiembrie 202221 decembrie 2022

Rasolul de porc la cuptor este un preparat foarte bun, traditional ce il puteti servi duminica sau cu ocazia sarbatorilor.

muschiulet-amalia-1

Mușchiuleț de porc la cuptor

de Amalia pe 19 februarie 202221 februarie 2022

Muschiuletul de porc la cuptor este un preparat gustos ce se poate servi cu diferite tipuri de garnituri. Este foarte fraged daca respectati anumite reguli de preparare. Detalii in reteta.

Aripi de porc la cuptor

de Amalia pe 18 noiembrie 202120 noiembrie 2021

Aripile de porc la cuptor sunt un preparat gustos și fraged.

Friptura de rata si pui pe varza

de Amalia pe 4 martie 20164 martie 2016

  De mult timp m-am gandit la o friptura de rata cu varza si pentru ca din intamplare am trecut pe langa un magazin ce comercializeaza carne de rata, am… [Continuă lectura]

Pulpe de pui umplute cu legume

de Amalia pe 4 septembrie 201523 martie 2019

Sunt convinsa ca cea mai la indemana mancare dintre cele preparate cu carne de pui la cuptor este friptura clasica de pulpe de pui. Si eu am preparat pulpele de… [Continuă lectura]

Jambon la cuptor

de Amalia pe 19 decembrie 201322 februarie 2020

O friptura delicioasa pe care o puteti servi alaturi de un pahar de vin rosu.

coaste-de-porc-amalia-1

Coaste de porc la cuptor

de Amalia pe 29 noiembrie 201327 aprilie 2021

Coastele de porc la cuptor sunt preferatele sotului, in fapt cred ca este una din mancarurile preferate ale barbatilor alaturi de o bere rece bineinteles. Si au mare dreptate barbatii astia , coastele au o carne suculenta , frageda si deloc uscata. Reteta de coaste la cuptor este una de succes daca aveti rabdare sa le lasati cat trebuie la cuptor, coastele trebuie sa se faca lent la foc potrivit, apoi sa le lasati sa se rumenasca frumos si sa le ungeti cu un sos barbeque care da aroma atat de buna.

Friptura de porc a la Luci

de Amalia pe 30 ianuarie 201316 octombrie 2021

O friptura simpla si delicioasa ideala alaturi de un pahar de vin rosu.

Friptura de pui

de Amalia pe 7 decembrie 201230 august 2021

Friptura de pui: o reteta care are succes oricand. Cu cartofi prajiti si sos de iaurt cu usturoi sa fie festinul complet… Si nu uitati de bere :) Ingrediente pentru… [Continuă lectura]

Friptura din pulpe de curcan cu kaizer si sos acrisor

de Amalia pe 27 ianuarie 201226 februarie 2020

Am experimentat reteta asta si pot sa spun ca mi-a placut ce-a iesit. Nu am crescatorie de curcani dar de sarbatori am primit de la parinti un curcan gigant, bio-bio… [Continuă lectura]

Friptura de berbecut

de Amalia pe 31 martie 201126 februarie 2020

O friptura delicioasa recomandata in zilele de sarbatoare.

Friptura din pulpe de curcan

de Amalia pe 11 februarie 201126 februarie 2020

O reteta nu neparat de weekend , friptura din pulpe de curcan puteti sa o incercati oricand dar nu oriunde ci numai in bucatarie :). Ingrediente: 2 pulpe intregi de… [Continuă lectura]

Friptura asortata cu praz si ceapa

de Amalia pe 23 octombrie 20106 martie 2020

Ce facem in weekend ? Friptura ! De care ?  normal,  de porc :)). Reteta de mai jos e o combinatie simpla sper sa o incercati si voi, alaturi de… [Continuă lectura]

Muschi umplut

de Amalia pe 11 octombrie 20098 martie 2020

Mie imi plac chestiile umplute si ruladele … numai ca nu prea am incercat multe retete.Cea de mai jos s-a parut foarte simpla, am gasit-o in revista Secretele bucatariei. Ingrediente:… [Continuă lectura]

Friptura taraneasca din coaste de porc

de Amalia pe 7 octombrie 20098 martie 2020

  Weekendul trecut am fost la cules de struguri la parintii mei. Bineinteles ca am mancat numai chestii grele si copioase , asa-i la tara daca muncesti din greu mananci… [Continuă lectura]

Friptura coronita

de Amalia pe 31 mai 200930 ianuarie 2020

Nici nu stiu cum sa incep… acum ca am mancat nu pot decat intr-o nota vesela :)). Cele mai multe compromisuri le fac in bucatarie, azi a fost unul foarte… [Continuă lectura]

Curcan in sos aromat

de Amalia pe 25 ianuarie 20098 martie 2020

Am primit de la mama mea una bucata piept de curcan. Mie imi place la nebunie carnea de curcan , sotului meu nu , el este fan carne de porc… [Continuă lectura]

Paginație articole

Pagină 1 Pagină 2

Ultimele rețete

  • Secretul unui Risotto Cremos cu Parmezan: Greșeli de Evitat și Trucuri Esențiale

    25 martie 2025
  • Tort Medovik rapid

    21 martie 2025
  • Prajiturele cu piscoturi – fara coacere

    7 martie 2025
  • Prăjitură Cioco-Cioco

    16 decembrie 2024
  • Paste cu ciuperci

    24 septembrie 2024
  • Salata cu paste, mozarella și roșii

    28 iunie 2024
  • Paste cu creveți și usturoi

    27 iunie 2024
  • Tocana de vită cu roșii și ardei

    26 iunie 2024
  • Pui cu orzo cremos și lămâie

    28 mai 2024
  • Pizza fitness

    27 mai 2024

Rețete

  • Idei de mic dejun
  • Panificatie
  • Retete la airfryer
  • Prajituri, deserturi, aluaturi dulci
  • Aperitive
  • Torturi
  • Preparate traditionale
  • Supe, ciorbe
  • Preparate din carne de pui, rata, curcan
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate cu legume
  • Preparate cu peste, fructe de mare
  • Preparate cu carne de vaca
  • Preparate din carne de miel, iepure
  • Preparate de post
  • Garnituri
  • Pizza, paste
  • Salate
  • Sosuri
  • Bauturi
  • Conserve si preparate pentru iarna
  • Meniu de Pasti
  • Retete de la cititoare
  • Alte retete

Vă recomand și aceste rețete

  • Aperitive reci – idei de platouri aperitive

  • Blat de tort – reteta de baza

  • Tort Egiptean

  • Prajitura tavalita in nuca de cocos

  • Orez cu lapte turcesc – sutlac

  • Prajitura Craiasa Zapezii – Redescopera dulciurile copilariei

  • Cum se fac galustele din gris

  • Prajitura Inghetata falsa

  • Ruladă aperitiv cu caşcaval, şuncă, măsline şi ardei

  • Mancare de linte rosie

  • Terci de ovăz – rețeta de bază

  • Prajitura „Tavalita” cu nuca de cocos

S-ar putea să vă mai placă și

Reteta de ciorba de burta

Dar si delicioasa ciorba de perisoare.

Cunoscutul tort egiptean.

Pe lângă acestea, merită să aruncați o privire pe rețeta de prajitura Craiasa Zapezii

Laura Adamache - rețete culinare

Delicatesa

Rețete cu Gina Bradea

Rețete cu Laura Laurențiu

Hai să gătim cu Amalia - Blog cu rețete culinare - Copyright © 2025 . Toate drepturile rezervate.
Tema Fooding de FRT