Raffaello


Raffaello-0

O versiune romaneasca a binecunoscutelor bomoboane care sunt deliciul lui Adrian de o vreme incoace. Inca ma mir cum de nu am incercat reteta pana acum desi la noi in familie dulciurile cu cocos sunt la mare cautare . Reteta este simpla si rapida.

Ingrediente:

  • 150g zahar pudra
  • 200g unt
  • 150g lapte praf
  • 75g fulgi de nuca de cocos
  • mai avem nevoie de aprox 50g fulgi de nuca de cocos 

Amestecam toate ingredientele ( untul trebuie sa fie la temperatura camerei ) si apoi punem compozitia la rece 1 ora.

Formam bilute care le trecem prin fulgi de nuca de cocos si apoi le asezam pe un platou. (Nu udati mana pentru ca se formeaza usor, grasimea se inmoaie de la temperatura palmei si se pot modela usor).

Raffaello-1Raffaello-2

Se pastreaza la frigider.

Daca doriti puteti pune in interior la fiecare un sambure de aluna sau migdala.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Raffaello”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.