Bomboane Raffaello de casa

Reteta de bomboane Raffaello de casa: o versiune romaneasca a binecunoscutelor bomboane Raffaello, care sunt deliciul lui Adrian de o vreme incoace. Inca ma mir cum de nu am incercat reteta pana acum, desi la noi in familie dulciurile cu cocos sunt la mare cautare . Reteta este simpla si rapida.

Reteta bomboane Raffaello de casa
Reteta bomboane Raffaello de casa

Ingrediente pentru reteta de bomboane Raffaello

  • 150 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 75 g fulgi de nuca de cocos
  • mai avem nevoie de aproximativ 50 de grame de fulgi de nuca de cocos

Cum preparam bomboanele Raffaello de casa?

Amestecam toate ingredientele (untul trebuie sa fie la temperatura camerei ) si apoi punem compozitia la rece 1 ora.

Formam bilute care le trecem prin fulgi de nuca de cocos si apoi le asezam pe un platou. (Nu udati mana pentru ca se formeaza usor, grasimea se inmoaie de la temperatura palmei si se pot modela usor).

Raffaello de casa
Raffaello de casa

Reteta bomboane Raffaello

Bomboanele Raffaello de casa se pastreaza la frigider.

Daca doriti puteti in pune in interiorul fiecarei praline un sambure de aluna sau migdala.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Bomboane Raffaello de casa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.