Pulpe de pui picante la gratar

Pulpe de pui picante la gratar 0

Pentru ca nu am mancat de ceva timp pulpe de pui mi-am propus sa prepar o reteta la gratar sau la grill. Acum e sezonul gratarelor asa ca le puteti prepara atunci cand mergeti la iarba verde dar si acasa pe grill. La cuptor nu recomend deoarece nu o sa fie la fel de crocante. Reteta se face foarte repede totul este sa lasati carnea la marinat macar 3-4 ore. 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe inferioare de pui
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite turmeric ( eu am cumparat 100g, e foarte util mai ales la legume si orez)
  • 1 lingurita boia iute ( sau dulce in cazul meu sa poata manca si Adrian)
  • 100ml iaurt
  • sare

1. Spalam carnea bine si o stergem cu un servet de hartie apoi o punem intr-un bol. 

Amestecam toate ingredientele si le turnam peste carnea de pui. Folosim mana si amestecam pulpele astfel incat sa fie acoperite peste tot cu sos. Acoperim cu o folie si lasam la rece minim 3 ore.

Pulpe de pui picante la gratar 1

2. Prajim pulpele pe gratar sau in cazul meu la grill.

Servim cu salata, cartofi, orez. 

Sunt crocante si fragede in interior.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Pulpe de pui picante la gratar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.