Pulpe de pui la tigaie

E cald si in perioada asta gatesc destul de rar la cuptor… fac o exceptie pentru prajituri :). Cred ca de acum incolo o sa va prezint doar retete facute pe plita, cum ar fi de exemplu aceste pulpe de pui care s-au facut destul de repede in aproximativ 30 de minute.

Ingrediente ( 4 portii):

  • 8 pulpe dezosate
  • 2 cepe verzi
  • 1 usturoi verde
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute ( optional )
  • sare, piper alb, ulei

Incingem putin ulei intr-o tigaie mai groasa si punem pulpele de pui.

Acoperim cu un capac si lasam sa se faca la foc mic 15 minute. Le intoarcem si mai lasam 15 minute.

Daca sunt gata adaugam ceapa taiata felii, usturoiul taiat felii, boia.

Amestecam usor si mai lasam sa se faca 4-5 minute pe fiecare parte. Daca vi se par prea uscate adaugati putin suc bulion. La sfarsit condimentam cu sare si piper.

Servim cu cartofi natur si salata.

Secretul la aceasta reteta este focul mic si tigaia groasa :).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


9 comentarii la „Pulpe de pui la tigaie”

  1. reteta-i faina ,dar daca imi permiti o sugestie,contacteaza cu reprezentant z…. si mancarea asta e gata in 5-8 minute.e o investitie,dar merita.mai ales vara si iarna si toamna si primavara.vreau sa spun ca savoarea carnii este total diferita.de legume nu mai spun.eu nu sunt reprezentant,dar sunt utilizator de 6 ani,si sunt fana ,de fapt.atata doar ca sunt scumpe.daca vrei ,nu publica comentariul meu ca nu ma supar.

  2. Pingback: Pulpe de pui la tigaie | Cãlina Gospodina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.