Pulpe de pui dulci-picante

O alta reteta cu pui, de data asta cu pulpe dezosate… simpla, picanta si usor dulce. Va invit sa o incercati :).

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 2 lingurite usturoi granulat ( se gaseste in hypermarketuri )
  • 2 lingurite praf de chili
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 vârf de cuţit de piper
  • ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 3 lingurite de otet

Preincalzim cuptorul si ungem cu ulei o tava mai groasa ( pentru friptura )
Intr-un bol amestecam usturoiul, chili, sare, chimenul, boiaua de ardei dulce, piperul. Trecem pulpele prin amestec astfel incat sa fie acoperite pe toate partile si apoi le punem in tava . Punem putin ulei peste ele ( musai sa-mi cumpar spray pentru ulei ) , acoperim cu o folie si coacem timp de 30-35 de minute la foc potrivit.
Intr-un bol mic amestecam mierea cu otetul.
Scoatem tava de la cuptor, ungem pulpele cu acest amestec
si le bagam la cuptor pentru 5 minute.
Servim cu cartofi acordeon sau cu ce granitura doriti voi. Cred ca merge orice.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam cu modificari .

4 comentarii la „Pulpe de pui dulci-picante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.