Pulpe de pui dulci-picante

O alta reteta cu pui, de data asta cu pulpe dezosate… simpla, picanta si usor dulce. Va invit sa o incercati :).

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 2 lingurite usturoi granulat ( se gaseste in hypermarketuri )
  • 2 lingurite praf de chili
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 vârf de cuţit de piper
  • ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 3 lingurite de otet

Preincalzim cuptorul si ungem cu ulei o tava mai groasa ( pentru friptura )
Intr-un bol amestecam usturoiul, chili, sare, chimenul, boiaua de ardei dulce, piperul. Trecem pulpele prin amestec astfel incat sa fie acoperite pe toate partile si apoi le punem in tava . Punem putin ulei peste ele ( musai sa-mi cumpar spray pentru ulei ) , acoperim cu o folie si coacem timp de 30-35 de minute la foc potrivit.
Intr-un bol mic amestecam mierea cu otetul.
Scoatem tava de la cuptor, ungem pulpele cu acest amestec
si le bagam la cuptor pentru 5 minute.
Servim cu cartofi acordeon sau cu ce granitura doriti voi. Cred ca merge orice.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam cu modificari .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Pulpe de pui dulci-picante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.