Pulpe de pui cu smantana la cuptor

Ce sa mai gatim rapid si usor cand nu avem timp si foamea ne da tarcoale? Poate niste carne de pui la cuptor, frageda si suculenta.

Hai sa vedem reteta .

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui dezosate intregi ( adica superioara+inferioara)
  • 200ml smantana
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • putin ulei

Spalam bine pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le asezam intr-o tava de friptura in care am pus putin ulei.

Amestecam condimentele cu smantana, turnam totul peste pulpe si dam tava la cuptor la 180gC timp de 45-50min pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim cu piure de cartofi, legume sau orez.

Foarte buna combinatia pui-smantana-usturoi :).

Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ru cu modificari.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.