Pulpe de curcan dulci-picante

O alta reteta cu carne de curcan . Prepararea este usoara, mai multe sunt ingredientele :).

Ingrediente:

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 3/4 cana sos picant ( ketch-up )
  • 1/4 ceasca suc de lamaie
  • 1 ceapa potrivita tocata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2 linguri zahar brun ( eu am pus alb )
  • 1 lingura sos Worchester
  • 1 lingurita pudra de chili
  • putin sos extra iute gen Tabasco

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.

Ceapa o prajim in ulei fierbinte 2 minute pana se rumeneste. Micsoram focul si adaugam zaharul, lasam 2 minute si apoi luam cratita de pe foc.

Adaugam sucul de lamaie, sosul Worchester, sosul picant, mustarul, chili, sosul Tabasco si se amesteca bine.

Turnam sosul peste pulpe.

Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem la foc potrivit timp de o ora. Descoperim si coacem timp de 20 de minute pana pulpele se rumenesc frumos.

Servim cu legume, orez sau cartofi. Carnea este suculenta si  picanta.

Reteta am luat-o de pe internet din pacate nu mai stiu sursa .

Observatii:

Putem inlocui pulpele de curcan cu aripi sau pulpe de pui.

5 comentarii la „Pulpe de curcan dulci-picante”

  1. Am facut si eu reteta insa am inlocuit cu pulpe dezosate de pui…foarte buna…am lasat insa focu putin cam mare si spre sfarsit sosul a scazut destul de tare…da tot e bun:D

Lasă un răspuns la alinutzika Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.