O alta reteta cu carne de curcan . Prepararea este usoara, mai multe sunt ingredientele :).
Ingrediente:
- 2 pulpe superioare de curcan
- 3/4 cana sos picant ( ketch-up )
- 1/4 ceasca suc de lamaie
- 1 ceapa potrivita tocata
- 2 linguri ulei
- 1 lingura mustar Dijon
- 2 linguri zahar brun ( eu am pus alb )
- 1 lingura sos Worchester
- 1 lingurita pudra de chili
- putin sos extra iute gen Tabasco
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.
Ceapa o prajim in ulei fierbinte 2 minute pana se rumeneste. Micsoram focul si adaugam zaharul, lasam 2 minute si apoi luam cratita de pe foc.
Adaugam sucul de lamaie, sosul Worchester, sosul picant, mustarul, chili, sosul Tabasco si se amesteca bine.
Turnam sosul peste pulpe.
Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem la foc potrivit timp de o ora. Descoperim si coacem timp de 20 de minute pana pulpele se rumenesc frumos.
Servim cu legume, orez sau cartofi. Carnea este suculenta si picanta.
Reteta am luat-o de pe internet din pacate nu mai stiu sursa .
Observatii:
Putem inlocui pulpele de curcan cu aripi sau pulpe de pui.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Arata foarte bine si cred ca sunt foarte gustoase!Trebuie sa incerc neaparat reteta ta,imi place tare mult!
Sa-mi scrii cum ti-au iesit!
arata senzational!
Am facut si eu reteta insa am inlocuit cu pulpe dezosate de pui…foarte buna…am lasat insa focu putin cam mare si spre sfarsit sosul a scazut destul de tare…da tot e bun:D
Atunci data viitoare stai cu ochii pe cuptor :)), ma bucur ca ti-au placut!