Ne place puiul, ne plac pastele, ramane sa vedem cate variante de preparare gasim si incercam. Si bineinteles care dintre ele le salvam la favorite :).
Reteta de mai jos se face in aproximativ 20 de minute si daca va grabiti puteti sa faceti pieptul de pui pe aragaz si nu la cuptor.
Ingrediente:
- 1/2 kg piept de pui
- 2 linguri de unt
- 1 lingura ulei
- 2 lingurite usturoi zdrobit
- 1 lingura zahar brun
- sare, piper
- 300g spaghete
- 2 linguri de unt
- 1 lingurita usturoi zdrobit
- optional parmezan
1. Topim untul si il amestecam cu usturoiul zdrobit si zaharul. Pieptul de pui condimentat cu sare si piper il „invelim” bine cu acest amestec si apoi il coacem in tava unsa cu putin ulei, la 200g C timp de aprox 15 min.
2. Intre timp fierbem spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, le scuurgem de apa, adaugam untul topit amestecat cu usturoiul.
Asezam pe o farfurie o portie de spaghete, o bucata de piept de pui taiata felii si servim cu parmezan ras deasupra.
Daca vreti sa fie mai cremoase adaugati cam 100ml smantana de gatit.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]