Prajitura "Cristina"



O reteta de prajitura primita de la Cristina. pare a fi usoara si racoritoare.

Textul si fotografia ii apartin integral :).

Dupa ce-am stors 1,5kg portocale, 1 grep si o lamaie- pentru suc- am ramas cu pulpa fructelor. Nu-mi venea s-o arunc, asa ca…

Pe o farfurie intinsa am asezat piscoturi si le-am stropit cu zeama de compot. Peste ele pulpa fructelor ramase si un plic de gelatina colorata ( astea le-am amestecat).

Apoi iar un rand de piscoturi ( si tot stropite cu zeama de compot) si…budinca de ciocolata.

Pentru ornat am folosit rondele de banana peste care am turnat, din nou, gelatina colorata . Dupa ce s-a racit gelatina am presarat piscot ras…

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


12 comentarii la „Prajitura "Cristina"”

  1. Amalia, tocmai sunt in cautarea unui ceva mai special ca desert pentru o aniversare. Arata bine prajitura aceasta. As avea urmat. intrebari la tine: pot folosi in loc de pulpa de fructe bucatele din compot de ananas? Pentru insiropare pot folosi un sirop de rom sau de coniac? Feliile de banane nu se inchid la culoare odata taiate? Iti multumesc pentru ajutor

  2. Cata fantezie ai la decorat!!
    Eu retetele tale le manac cu ochii, arata extraordinar!!! ca sa nu mai spun de gust.
    Tarta de aseara s-a topit deja dar totusi am sa mai aman putin urmatoarea incercare.., altfel nu am sa mai intru in rochie!

  3. amalia eu te am descoperit acum un an si ceva si de atunci de cate ori raman in pana cu ideile in ce priveste mincarea..te caut! sa ramai asa cum te ai caracterizat singura''un pic pofticioasa,curioasa.cate putin din fiecare"" cu siguranta o sa ai multi prieteni printre care sa ma pot numara si eu!

Lasă un răspuns la Eniko Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.