O reteta de prajitura primita de la Cristina. pare a fi usoara si racoritoare.
Textul si fotografia ii apartin integral :).
Dupa ce-am stors 1,5kg portocale, 1 grep si o lamaie- pentru suc- am ramas cu pulpa fructelor. Nu-mi venea s-o arunc, asa ca…
Pe o farfurie intinsa am asezat piscoturi si le-am stropit cu zeama de compot. Peste ele pulpa fructelor ramase si un plic de gelatina colorata ( astea le-am amestecat).
Apoi iar un rand de piscoturi ( si tot stropite cu zeama de compot) si…budinca de ciocolata.
Pentru ornat am folosit rondele de banana peste care am turnat, din nou, gelatina colorata . Dupa ce s-a racit gelatina am presarat piscot ras…
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Cristina cu permisiunea Cristinei iti raspund :)poti folosi ananas. Daca mergi pe ananas atunci siropul e cel de la compot, iar budinca de vanilie. Bananele le stropesti cu putin suc de lamaie sa nu se oxideze. Iar gelatina trebuie sa fie din cea galbena. Uite iti dau link catre o alta prajitura poate te ajuta. (Poti folosi piscoturi in loc de blat )
http://www.haisagatim.ro/2009/04/prajitura-rapida-cu-crema-si-fructe.html.
Amalia, tocmai sunt in cautarea unui ceva mai special ca desert pentru o aniversare. Arata bine prajitura aceasta. As avea urmat. intrebari la tine: pot folosi in loc de pulpa de fructe bucatele din compot de ananas? Pentru insiropare pot folosi un sirop de rom sau de coniac? Feliile de banane nu se inchid la culoare odata taiate? Iti multumesc pentru ajutor
Vaaaiii ce bine arata!!!Cum am vazut poza, cum mi s-a facut pofta. O voi face si eu in seara asta
mami a facut prajitura.
ps. e foarteee buna. :)
Très beau gâteau.
Bravo!!!!
Eniko si eu cred ca e buna dupa cum arata :).
Julie bravo pentru mami :).
Cata fantezie ai la decorat!!
Eu retetele tale le manac cu ochii, arata extraordinar!!! ca sa nu mai spun de gust.
Tarta de aseara s-a topit deja dar totusi am sa mai aman putin urmatoarea incercare.., altfel nu am sa mai intru in rochie!
@ tuturor: multumesc (merci, madame)
mai ales tie, Amalia! Ma bucur ca "esti".
sper sa va indulciti…:)
:)) folositi-va imaginatia
amalia eu te am descoperit acum un an si ceva si de atunci de cate ori raman in pana cu ideile in ce priveste mincarea..te caut! sa ramai asa cum te ai caracterizat singura''un pic pofticioasa,curioasa.cate putin din fiecare"" cu siguranta o sa ai multi prieteni printre care sa ma pot numara si eu!
Multumesc mult :).