Portofele din piept de pui

In Romania nu-i mancare mai populara ca si snitelul de pui… cel putin asa am observat . Ieri am facut si eu cateva dar o varianta mai imbunatatita . Bune, bune :).

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui ( va recomand sa cumparati file, e un pic mai scump dar merita )
  • aprox 150 g faina
  • 2 oua
  • 200 g pesmet sau mai mult
  • sare, piper, boia
  • branza mai grasa , eu am folosit cas de casa dar cred ca merge de minune cu cascaval
  • ulei pentru prajit

Batem usor pieptul de pui intre 2 folii sa nu se zdrobeasca/lipeasca. Punem o felie de branza , impaturam si apoi prindem cu scobitori.

Trecem apoi pieptul prin faina, ou, pesmet

si prajim in ulei incins.

Servim cu orez si salata ca sa nu se simta caloriile :)).

11 comentarii la „Portofele din piept de pui”

  1. Buna Amalia….exact asa fac si eu, dar pun cascaval..oricum ar fi e foarte gustos. Te pup dulce si iti urmaresc in fiecare zi blog-ul. Tine-o tot asa.

  2. Asa pofta mi-ai facut cu portofelel tale ca ieri m-am pus pe treaba, am facut si eu dar cu cascaval ca doar asta aveam. Fetele mele (plus sotul) mancau si faceau intruna: mmmm, mmmm, mmmm, ce bun eeeee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.