Portofele din piept de pui

In Romania nu-i mancare mai populara ca si snitelul de pui… cel putin asa am observat . Ieri am facut si eu cateva dar o varianta mai imbunatatita . Bune, bune :).

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui ( va recomand sa cumparati file, e un pic mai scump dar merita )
  • aprox 150 g faina
  • 2 oua
  • 200 g pesmet sau mai mult
  • sare, piper, boia
  • branza mai grasa , eu am folosit cas de casa dar cred ca merge de minune cu cascaval
  • ulei pentru prajit

Batem usor pieptul de pui intre 2 folii sa nu se zdrobeasca/lipeasca. Punem o felie de branza , impaturam si apoi prindem cu scobitori.

Trecem apoi pieptul prin faina, ou, pesmet

si prajim in ulei incins.

Servim cu orez si salata ca sa nu se simta caloriile :)).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


11 comentarii la „Portofele din piept de pui”

  1. Buna Amalia….exact asa fac si eu, dar pun cascaval..oricum ar fi e foarte gustos. Te pup dulce si iti urmaresc in fiecare zi blog-ul. Tine-o tot asa.

  2. Asa pofta mi-ai facut cu portofelel tale ca ieri m-am pus pe treaba, am facut si eu dar cu cascaval ca doar asta aveam. Fetele mele (plus sotul) mancau si faceau intruna: mmmm, mmmm, mmmm, ce bun eeeee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.